Vinkensport getroffen door Corona!

Vinkensport getroffen door Corona!

Beste liefhebbers,

Tot onze verbijstering wordt ons land en de wereld getroffen door een bijzonder besmettelijk virus dat de volksgezondheid bedreigt. De federale overheid besliste eerder deze week tot draconische maatregelen om deze crisis te bedwingen.

Het is zaak deze opgelegde maatregelen stipt en strikt toe te passen. Wij hebben er als federatie en als individuele vinkenier alle baat bij dat voormeld onheil wordt bedwongen zodat we op later tijdstip terug kunnen genieten van elkaars nabijheid.

Het weze duidelijk dat uw Raad van Bestuur eraan houdt om opgelegde maatregelen rigoureus toe te passen en zich dan ook distantieert van onverlaten die alsnog een eigen koers varen.

We roepen dan ook alle gewest- en maatschappijbesturen en alle individuele leden op de strikte maatregelen in eendracht en uit respect voor elkaar op te volgen en bijgevolg alle bijeenkomsten, vergaderingen en zettingen alvast af te gelasten tot en met 03 april.

Het staat echter in de sterren geschreven dat het weinig waarschijnlijk is dat op die dag alle maatregelen zullen worden opgeheven. Houdt er bijgevolg nu al rekening mee dat alle activiteiten gepland tot en met 19 april (einde paasvakantie) wellicht en met grote waarschijnlijkheid hetzelfde lot beschoren zullen zijn.

Wij doen er alvast alles aan om onze communicatiemiddelen optimaal in te zetten en houden u dan ook zo snel als mogelijk op de hoogte van de evoluerende onderrichtingen. Uiteraard zijn de onderrichtingen van de overheid altijd de op te volgen leidraad.

In stilte hopen wij alvast dat uitgevaardigde maatregelen soelaas bieden en alvast het speelseizoen binnen de Ronde zullen vrijwaren zodat we alsnog met zijn allen in goede gezondheid kunnen genieten van onze wonderbaarlijke hobby.

Hopend op uw beste medewerking,

Uw raad van bestuur

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.avibo.be/wp-content/uploads/2017/07/standaardheader-e1500234473429.jpg);background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}