Corona : bijkomende maatregelen 10/10/2020

Corona : bijkomende maatregelen 10/10/2020

Beslissing Bestuursorgaan A.Vi.Bo. vzw van 10 oktober 2020
Na de beslissing van de regering om de onderlinge contacten te beperken, ja zelfs te vermijden,
– uit hoofde van de bescherming van onze leden – waarvan een groot deel tot de risicopopulatie behoren – en
– het voorkomen van nodeloze inspanningen en onkosten bij plaatselijke maatschappijbesturen en organisatoren van een aantal manifestaties onder de vleugels van de A.Vi.Bo. vzw, besliste uw Bestuursorgaan in vergadering:
Alle tentoonstellingen (kooien en vinken), voordrachten en beurzen onder A.Vi.Bo.-vaandel werden in beslissing van vorige bijeenkomst voor het komende winterseizoen afgelast. (dit is tot en met 31 maart 2021)
Alle andere A.Vi.Bo.-manifestaties (zoals feesten, vergaderingen en bijeenkomsten) binnen de schoot van maatschappij, gewest of regio worden met onmiddellijke ingang tevens voor onbepaalde tijd afgelast.
De overigens volledig terechte verordeningen van de overheid inzake het beperken van de persoonlijke contacten dienen in dit kader onverkort toegepast en wij willen een absoluut voorbeeld zijn en blijven van hoe het moet!!
Op basis van deze beslissing wordt de Algemene Raad voor het werkjaar 2020 dan ook definitief afgelast!
Het secretariaat van de A.Vi.Bo. vzw blijft voor onbepaalde tijd gesloten voor het publiek.
Wat er ook kan of mag :
“ NEEM NOOIT RISICO’S !!!
UW GEZONDHEID IS EN BLIJFT ONZE GROOTSTE ZORG!!”
Voor Uw Bestuursorgaan,
Gino Welvaert
Voorzitter A.Vi.Bo. vzw
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.avibo.be/wp-content/uploads/2017/07/standaardheader-e1500234473429.jpg);background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}