De A.Vi.Bo.-mail – jaargang 1 – nummer 25 – 26 juni 2022 Uitslag KVB te Houthulst

De A.Vi.Bo.-mail – jaargang 1 – nummer 25 – 26 juni 2022 Uitslag KVB te Houthulst

Beste lezer  ,

NA TWEE JAAR CORONALEED KNOOPT A.Vi.Bo. TERUG AAN MET DE TRADITIE !!

HET 62STE KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË TE HOUTHULST BRENGT MAAR LIEFST 565 GEMOTVIEERDE LIEFHEBBERS OP DE BEEN!!

VOGEL “TOPPER” VAN DECALUWE GEERT VEROVERT DE TITEL MET 883 SLAGEN EN MAG ZICH EEN JAAR LANG KAMPIOEN VAN BELGIË NOEMEN!!

REGIO “DE WESTHOEK” BEWIJST DANKZIJ DE VASTBERADEN INZET VAN DE VELE VRIJWILLIGERS  UIT HET GOEDE HOUT TE ZIJN GESNEDEN!!

PROVINCIEGOUVERNEUR EN ALOUD VOORVECHTER VAN DE VINKENSPORT CARL DECALUWE EN VICEPREMIER VINCENT VANQUICKENBORNE SAMEN MET TAL VAN EREGENODIGDEN VEREREN ONS HOOGFEEST MET HUN UITERST GEWAARDEERDE AANWEZIGHEID!

HET GEMEENTEBESTUUR EN DE LOGISTIEKE DIENSTEN VAN HOUTHULST BEWOGEN WAARLIJK HEMEL EN AARDE OM ONS HOOGFEEST “AF” TE MAKEN!

 

DUIZENDMAAL DANK AAN DE DEELNEMERS, DE VELE SYMPATHISANTEN EN ALLE VRIJWILLIGERS OM SAMEN DE VINKENSPORT WEER OP DE KAART TE ZETTEN!

 

In bijlage maken we je graag de uitslag van dit hoogfeest over.

Aanvullend presenteren we enkele sfeerbeelden om vervolgens de complete eretabel voor te schotelen.

 

Geniet vooral mee van al dit moois!

 

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.avibo.be/wp-content/uploads/2017/07/standaardheader-e1500234473429.jpg);background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}