De A.Vi.Bo.-mail – jaargang 1 – nummer 39 – 28 september 2022

De A.Vi.Bo.-mail – jaargang 1 – nummer 39 – 28 september 2022

Beste lezer ,

Vorige week zalig toeven bij een glas wijn en ondertussen de mail maken. Doch als de wijn is in de man … gaat de wijsheid op reis!! Naar goede gewoonte vergat ik een aantal verbeteringen op te slaan waardoor een aantal foutjes in de tekst bleven steken die ik met veel zwier doorzond.

Van mijn grote baas dan ook de opdracht gekregen om nu eerst alles af te werken en dan pas aan de wijn te gaan.

Bijgevolg zit ik op hetzelfde terras doch deze keer geflankeerd door links een glas en rechts een fles….met water! Op hoop van zege!!

Vorige week wisten wij u te vergasten op het toch wel uitgebreide verslag van de vergadering van de Algemene Raad. Één van de genodigden op deze raadgevende bijeenkomst pende zijn eigen verslag en wedervaren op zijn inmiddels alom gesmaakte wijze neer.

Lucien van Gent deelt zijn impressies rond voorbije samenkomst in “Kere keer weere..” waar hij naast een verslag van de reis naar Kuurne tevens zijn visie op de inhoud van de vergadering brengt.

Dat de vogelgriep met niet aflatende verbetenheid om zich heen slaat is inmiddels genoegzaam gekend. Na de onheilstijding van vorige week kregen we deze avond een nieuwe opdoffer te verwerken. We herhalen met nadruk onze oproep om de geldende onderrichtingen op bijzonder gedisciplineerde wijze toe te passen in een gezamenlijke poging om komend tentoonstellingsseizoen alsnog te behoeden voor verder onheil.

In bijlage kondigen we alvast één van de absolute topopeners in ons tentoonstellingsseizoen aan. Onder de blijvende impuls van Luc Blondeel en zijn gemotiveerde ploeg gaat op 29 en 30 oktober 2022 in Zonnebeke eens te meer het onvolprezen “Kampioenschap van de Frontstreek” door. Ingesloten vindt u naast de aankondiging tevens de nodige documenten om in te tekenen op dit hoogfeest.

Op zaterdag 08 oktober gaat uw Bestuursorgaan in maandelijks overleg om een afdoend antwoord te formuleren op naderende uitdagingen. In bijlage alvast de agenda van deze skype-bijeenkomst.

Dat er nog steeds uitslagen doorkomen van verspeelde klassementen 2022 in maatschappijen is ons niet ontgaan. In bijlage vindt u ook hier de weerslag van, uiteraard met welgemeende felicitaties van de “jury”.

Waar Lucien van Gent deze A.Vi.Bo.-mail mocht openen , mag hij deze ook afsluiten. In zijn artikel “Handig en slim ook” verwijst hij ongetwijfeld niet naar de prestaties van jullie voorzitter in zijn eerste artikel. Wil je echt weten hoe de vork aan de steel zit?

Lezen maar!!

Ondertussen ben ik meer dan klaar met ..het water en ga ik alsnog aan de slag met de lekkere Portugese wijn.

Hoewel eerst alles nog eens controleren, vervolgens netjes opslaan en nog eens controleren. Voor het weer fout gaat!

 

  • §§

Zoals eerder gemeld wordt uw bijdrage, nieuwtje of weetje – zoals steeds – met bijzondere dankbaarheid en achting ingewacht op rik@avibo.be .

In de rand herhalen we overigens dat:

– aankondigingen en verslagen van vergaderingen (regio, gewest of maatschappij) via Avibo-Admin worden gepubliceerd op www.avibo.be;

– aankondigingen van zettingen en vervolgens de uitslagen enkel via Zettingsoft worden ingebracht voor publicatie op vermelde website ;

– rouwbeklagen, felicitaties, spoedig herstel en ander Gildeleven (los van vergaderingen) kunnen verspreid worden via onze AVIBo-groep op facebook.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.avibo.be/wp-content/uploads/2017/07/standaardheader-e1500234473429.jpg);background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}