Maatregelen omtrent coronavirus RVB 09/05/2020

Maatregelen omtrent coronavirus RVB 09/05/2020

Goede vrienden vinkeniers,
Waarde sympathisanten,

Bijna acht weken zitten we inmiddels in ons kot en het begint zeker voor de echte vinkenier behoorlijk door te wegen.

Waar we op vandaag normaliter reeds enkele ritten zouden verspeeld hebben, mochten we in het huidige seizoen nog niet eens uitpakken om te “preuven”.

Zoals in vorig overleg aangehaald blijven we inmiddels doch in veilige omstandigheden druk doende om onze hobby op de rails te houden.

Er komt immers ongetwijfeld een tijd waar al deze ellende achter ons ligt. Op dat ogenblik moeten we klaar zijn om er volop tegenaan te gaan.

In onze benadering naar de gestelde afgelastingen wil ik eens te meer benadrukken dat onze belangrijkste drijfveer de gezondheid van iedereen is.

Weet dat ook ik liever zou gaan spelen dan te moeten toekijken hoe het seizoen langzaam opschuift. Doch ons algemeen welzijn is voor mezelf en de collega’s van groot belang en we willen dan ook alle risico’s vermijden door opgelegde veiligheidsmaatregelen rigoureus toe te passen.

Achter de coulissen liet uw Bestuursorgaan niet na om onze hobby in de kijker te werken bij een aantal van onze beleidsmakers.

Uiteraard hopende dat – van zodra een versoepeling toelaat dat wij veilig kunnen genieten – ook wij onder duidelijke voorwaarden onmiddellijk kunnen opstarten.

Aan onze maatschappijbesturen en liefhebbers durf ik vragen om rustig te blijven en de communicatie van overheidswege in zijn totaliteit door te nemen alvorens te reageren!!

Al te frequent moet ik immers vaststellen dat mensen enkel gehoord of gelezen hebben wat ze graag horen of zien en op die basis een gerucht verspreiden.

Weet dat wij als Bestuursorgaan als geen ander elke wijziging of tegemoetkoming onmiddellijk en correct zullen communiceren via de inmiddels gekende en beproefde kanalen.

Ik dank alvast de collega’s voor hun blijvende alertheid en steun in deze verraderlijke tijden en hoop alvast op een snelle doch veilige terugkeer naar “die goede oude tijd!!”

Met sportieve groeten,

Gino Welvaert

Voorzitter A.Vi.Bo. vzw

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.avibo.be/wp-content/uploads/2017/07/standaardheader-e1500234473429.jpg);background-size: initial;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}